Locatieverhuur

Onze locatie is bijzonder en zeer geschikt voor organisatie van events, zoals feesten, ceremonies, koffietafels, vergaderingen, teambuilding, ..

Met een ruime parking, discrete ligging en opsplitsbare locaties kunnen wij u gepersonaliseerd maatwerk aanbieden, ook buiten onze standaard openingsuren. Bij ons hoeft niets standaard, doch eenvoudig tot luxueus is mogelijk.

Contacteer ons via info@spoorhuis.be voor vrijblijvende informatie.

VOLG HET SPOORHUIS

Feesten
Trouw, personeelsfeest, babyborrel, communiefeest, jubileum, familiefeest, receptie,.. Spoorhuis verleent zich ideaal voor elk scenario dat u in gedachte heeft. De locatie straalt een en al sfeer uit, de muziek klinkt en de bediening loopt rond met de lekkerste hapjes en drankjes. Dit is de ideale plek voor kleine en grote gezelschappen.

Afscheidceremonies/koffietafels
Een groene, rustige en unieke locatie, voorzien van een ruime parking. Apart zaaltje met diverse tafelopstellingen, mooie inrichting met al dan niet extra aankleding qua decoratie en bloemen, ontvangst met aperitief en fingerfood, vers belegde broodjes, buffet, soepen tot een volledig verzorgde maaltijd.

Vergaderingen
Bij ons kunt u ongestoord vergaderen met een lekker hapje en drankje op een sfeervolle en prachtige locatie.

Eventueel gebruik van beamer en scherm is mogelijk.

Teambuilding
Zijn jullie toe aan een leuke dag vol plezier en activiteiten?  Een leuk bedrijfs-uitje of vrijgezellenfeest?  Of gewoon met vrienden?Grappen en grollen met activiteiten zoals, solex rijden, escape room, levend tafelvoetbal, sumoworstelen, bumperball, klimparcours, paintball, .. Aanvang met een stevig ontbijt, lunch, borrelhapjes of afsluiten met een heerlijk en gezellig diner. Alles is mogelijk!