Spoorhuis

Spoorhuis, de voormalige gerestaureerde douaneloods aan het Bels Lijntje Baarle-Nassau.

Rust, gezelligheid en heerlijk genieten in een warme huiselijke sfeer, dat zijn de trefwoorden die het Spoorhuis typeren. 

Rust, gezelligheid en heerlijk genieten in een warme huiselijke sfeer, dat zijn de trefwoorden die het Spoorhuis typeren. 

 

 

 

 

 

 

Ideale setting voor jouw evenement

Onze locatie is bijzonder en zeer geschikt voor organisatie van events, zoals feesten, ceremonies, koffietafels, vergaderingen, ..

Met een ruime parking, discrete ligging en opsplitsbare locaties kunnen wij u gepersonaliseerd maatwerk aanbieden, ook buiten onze standaard openingsuren. Bij ons hoeft niets standaard, doch eenvoudig tot luxueus is mogelijk.

Lees meer

Zuidam Distillers

Spoorhuis heeft het volledige aanbod van 
Zuidam. Bij ons kan je alles proberen, maar ook in volle flessen aankopen. 

 

 

Tourtochten

Spoorhuis heeft een ruime parkeergelegenheid, dewelke zich perfect ontleent als verzamelpunt voor tourtochten.
Voor rally’s bieden we de mogelijkheid om wagens op te stellen op ons perron. Ze rijden dan door ons terras wat het evenement toch wat extra speciaal maakt.

Aston Martin, Morgan, Bmw, Mercedes, VW/porsche, en verschillende oldtimerclubs/vrienden mochten wij reeds verwelkomen. 

SOCIAL MEDIA
VOLG HET SPOORHUIS

 

 

 

 

 

 

Historie

Op de grens van Nederland en België bevond zich begin 1900 een spoorwegemplacement die de verbinding tussen Tilburg en Turnhout verzorgde.
In 1986 werden de rails en bielzen vanaf Turnhout tot aan de grens opgebroken en in 1989 werd over deze bedding een fietspad aangelegd, het Bels Lijntje.

Het oude spoorwegemplacement is nu uitgegroeid tot een unieke locatie met prachtige bedrijven; Spoorhuis en Pothuis. 

Lees meer

Philippa Conceptstore

PHILIPPA | CONCEPT STORE is opgericht in 2021
als ‘kleine zusje’ van onze zaken te Baarle-Nassau/Weelde. Een boutique van 100m2 met een gezellige en unieke winkelformule aan de Antwerpsesteenweg 32A te Oostmalle.  

website philippa

Pothuis

Pothuis, een fysieke winkel van 600m², biedt een breed assortiment aan met merken van topkwaliteit voor zowel indoor als outdoor. 

Website pothuis