Spoorhuis

Gezellige bistro in de voormalige gerestaureerde douaneloods aan het Bels Lijntje Baarle-Nassau.

In een groene, bosrijke omgeving gelegen naast het Bels Lijntje, kom je bij ons tot rust na een fikse wandeling of ontspannen fietstocht. 
Gezellig met zn tweetjes, afspreken met vriendinnen of langs komen met heel de familie.. Wij hebben veel plaats, zowel binnen in ons prachtige interieur als buiten op ons rustgevende terras. 

Laat je verwennen door onze vriendelijke bediening en geniet van een heerlijke Taeymans koffie, een frisse drank, een lekker wijntje of een speciaal biertje van La trappe, Duvel, Cornet, .. 
Wanneer u maar wil doet u zichzelf tegoed aan een lekker stukje gebak, een borrelplankje, een soepje of een kleine lunch. 

Rust, gezelligheid en heerlijk genieten in een warme huiselijke sfeer, dat zijn de trefwoorden die het Spoorhuis typeren. 

MERKEN

 

 

 

 

 

 

Locatieverhuur

Onze locatie is bijzonder en zeer geschikt voor organisatie van feesten, afscheidceremonies/koffietafels, vergaderingen, teambuilding, ..

Met een ruime parking, discrete ligging en opsplitsbare locaties kunnen wij u gepersonaliseerd maatwerk aanbieden, ook buiten onze standaard openingsuren. Bij ons hoeft niets standaard, doch eenvoudig tot luxueus is mogelijk.

Lees meer

Zuidam Distillers

Spoorhuis heeft het volledige aanbod van 
Zuidam. Bij ons kan je alles proberen, maar ook in volle flessen aankopen. 

 

 

Tourtochten

Spoorhuis heeft een ruime parkeergelegenheid, dewelke zich perfect ontleent als verzamelpunt voor tourtochten.
Voor rally’s bieden we de mogelijkheid om wagens op te stellen op ons perron. Ze rijden dan door ons terras wat het evenement toch wat extra speciaal maakt.

Aston Martin, Morgan, Bmw, Mercedes, VW/porsche, en verschillende oldtimerclubs/vrienden mochten wij reeds verwelkomen. 

SOCIAL MEDIA
VOLG HET SPOORHUIS

Rust, gezelligheid en heerlijk genieten in een warme huiselijke sfeer, dat zijn de trefwoorden die het Spoorhuis typeren. 

 

 

 

 

 

 

Historie

Op de grens van Nederland en België bevond zich begin 1900 een spoorwegemplacement die de verbinding tussen Tilburg en Turnhout verzorgde.
In 1986 werden de rails en bielzen vanaf Turnhout tot aan de grens opgebroken en in 1989 werd over deze bedding een fietspad aangelegd, het Bels Lijntje.

Het oude spoorwegemplacement is nu uitgegroeid tot een unieke locatie met 3 prachtige bedrijven; Spoorhuis, Pakhuis en Pothuis. 

Lees meer

Pakhuis

Een bijzondere winkel op een unieke locatie met mooie collecties vol musthaves op het gebied van kleding, accessoires en cadeaus.

website pakhuis

Pothuis

Pothuis, een fysieke winkel van 600m², biedt een breed assortiment aan met merken van topkwaliteit voor zowel indoor als outdoor. 

Website pothuis